Statikus szakértő - Bemutatkozás

Több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal működünk sikeresen a statikus tervezés területén. A Magyar Mérnöki Kamara nyilvántartásában vasbeton- acél- és faszerkezetekre vonatkozóan statikus vezető tervezői, tartószerkezeti szakértői jogosultsággal rendelkezünk.

Jelenleg elsődlegesen lakossági szolgáltatásokkal, családi házak szakértésével, átalakításokhoz, felújításokhoz szükséges statikai szaktanácsadással foglalkozunk, a tervezési munkáink mellett.

Elérhetőségeinket ide kattintva találja meg.

Szabó Zoltán
statikus vezető tervező
tartószerkezeti szakértő
SZÉS1(T-Sz) (T1, T1-1) MK nytsz.: 01-9068

A Magyar Mérnöki Kamara honlapján itt találja meg a nyilvántartási számot: http://mmk.hu/profil/view?id=36298

Statikus csapatunk

Szabó ZoltánSzabó Zoltán

alapító, okleveles építőmérnök, vezető tervező, tartószerkezeti szakértő
MK. Nytsz.: 01-9068

1998-ban végeztem a Budapest Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karán. Azóta rengeteg területen próbáltam ki magam,és szereztem tapasztalatot, legyen az vasbeton, acél vagy faszerkezet, de terveztem már bambusz és alumínium szerkezeteket is. A családi háztól a 105 lakásos társasházig vagy szállodáig sokféle nagyságrendben dolgoztam és dolgozom a mai napig.

Cégünk növekedésének köszönhetően már inkább ügyvezető feladatokkal, stratégiai tervezéssel foglalkozom, mely mellett vezető tervezői illetve cégen belüli ellenőri feladatokat látok el.

Józsa ZsuzsannaJózsa Zsuzsanna
marketing és pénzügyi vezető, mérlegképes könyvelő

Én intézem cégünk pénzügyekkel kapcsolatos teendőit, emellett az ügyfelekkel történő kapcsolattartás, az irodán belüli koordináció megszervezése és a marketing is feladataim közé tartozik.

Tel.: +36 30 305 33 97
E-mail.: jozsa.zsuzsanna [kukac] statikum [pont] hu

Kéri RóbertKéri Róbert
szerkezet-építőmérnök, statikus gyakornok

2016-ban végeztem a Széchenyi István Egyetemen, mint szerkezet szakirányos építőmérnök. Szakdolgozatom témája egy meglévő ipari épület funkcióváltás miatt szükségessé vált szerkezet megerősítéséről szólt. Az egyetem befejezése előtt megfordultam a kivitelezés területén, majd egy statikus irodában kezdtem el dolgozni, ahol főként monolit vasbeton és acélszerkezetű épületek tervezésében vettem részt, valamint fa és üvegszerkezetek tervezésével is foglalkoztam.

Jelenleg statikus szakvélemények készítésével és kiviteli tervek készítésével foglalkozom.

Tel.: +36 30 783 18 99
E-mail: keri.robert [kukac] statikum [pont] hu

Kovács PéterKovács Péter
szerkezet-építőmérnök, statikus gyakornok

2015-ben végeztem a győri Széchenyi István Egyetem Építőmérnöki karán, mint szerkezet- építőmérnök. A Schulek Frigyes Kéttannyelvű Műszaki Szakközépiskola elvégzése után számos családi és társasház tervezésében közreműködtem építész és épületgépész mérnökök mellett. Családi házak, társasházak építési, bontási, kiviteli terveinek rajzi és szöveges munkarészeinek elkészítése és látványtervek készítése tartozott a feladataim közé. 2011-ben csatlakoztam egy 100%-ban ausztriai piacra dolgozó fémszerkezet gyártó cég csapatához, ahol számtalan acél, rozsdamentes acél és üvegszerkezet tervezését bonyolítottam le, így tapasztalatot szerezve a különböző anyagok tulajdonságaival kapcsolatban. 2014 közepétől Európa vezető signware vállalatánál dolgoztam csoportvezető konstrukciós tervező pozícióban, ahol komplex szerkezetek tervezése és a tervezési- gyártási folyamatok fejlesztése, automatizálása tartozott fő feladataim közé. 2017 elején egy kétéves szerződés keretében tervezési csoportvezető pozícióban álltam munkába, ahol acélszerkezetek tervezése, gyártási, beépítési dokumentációjának elkészítése mellett kollégáim feladatainak felügyelete tartozott a munkámhoz.

A Statikum csapatához 2019 elején csatlakoztam, ahol szakmai tudásom legjavával igyekszem rendelkezésre állni ügyfeleink számára.

Tel.: +36 30 853 23 02
E-mail: kovacs.peter [kukac] statikum [pont] hu