Statikus csapatunk

Szabó ZoltánSzabó Zoltán

alapító, okleveles építőmérnök, vezető tervező, tartószerkezeti szakértő
MK. Nytsz.: 01-9068

1998-ban végeztem a Budapest Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karán. Azóta rengeteg területen próbáltam ki magam,és szereztem tapasztalatot, legyen az vasbeton, acél vagy faszerkezet, de terveztem már bambusz és alumínium szerkezeteket is. A családi háztól a 105 lakásos társasházig vagy szállodáig sokféle nagyságrendben dolgoztam és dolgozom a mai napig.

Cégünk növekedésének köszönhetően már inkább ügyvezető feladatokkal, stratégiai tervezéssel foglalkozom, mely mellett vezető tervezői illetve cégen belüli ellenőri feladatokat látok el.

Józsa ZsuzsannaJózsa Zsuzsanna
marketing és pénzügyi vezető, mérlegképes könyvelő

Én intézem cégünk pénzügyekkel kapcsolatos teendőit, emellett az ügyfelekkel történő kapcsolattartás, az irodán belüli koordináció megszervezése és a marketing is feladataim közé tartozik.

Tel.: +36 30 305 33 97
E-mail.: jozsa.zsuzsanna [kukac] statikum [pont] hu

Ópris BalázsÓpris Balázs
okleveles építőmérnök, statikus tervező, tartószerkezeti szakértő
MK. Nytsz.: 01-15136

A Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki Karán végeztem okleveles szerkezetépítő mérnökként 2009-ben.

Szakmai életem során kisebb tartószerkezetek, illetve ipari épületek és szerkezetek komplex tervezése mellett jelenleg családi lakóházak tervezési folyamatának különböző fázisaiban veszek részt. Feladataim közé tartozik még lakás átalakítások szerkezeti vizsgálata, ingatlanok, építmények, különböző tartószerkezetek állapot- illetve kárfelmérése és tartószerkezet megerősítési javaslatok, megoldások készítése.

Tel.: +36 30 218 67 95
E-mail: opris.balazs [kukac] statikum [pont] hu

Nógrádi MátéNógrádi Máté
okleveles építőmérnök, statikus gyakornok

2014-ben végeztem Széchenyi István Egyetem Műszaki Tudományi Karán, mint szerkezetépítő mérnök. 

Magasépítő technikusi képesítést 2006-ban szereztem, melyet követően építészek mellett komplett tervezési munkálatokban vettem részt, valamint az ezzel járó dokumentációkat (rajzi és szöveges) készítettem el. Emellett magasépítési generálkivitelező cégnél a kivitelezési folyamatok előkészítésén és összehangolásán kívül, helyszíni kivitelezési munkálatokat ellenőriztem, műszaki rajzokat, valamint költség- és mennyiségszámításokat végeztem. 

Az egyetem befejezését követően szerkezet-építőmérnökként, szerkezetek statikai számításában és azok dokumentálásában, az építési engedélyezési tervek tartószerkezeti munkarészén kívül kiviteli tervdokumentációk és statikai szakvélemények elkészítésében veszek részt. Tervezési munkáim közt található gabonatároló acélcsarnok, többszintes vasbeton pillérvázas épület, 200 m2-en elhelyezkedő nyomdagép vasbeton alapja is. 

Tel.: +36 30 199 05 56
E-mail: nogradi.mate [kukac] statikum [pont] hu

Kéri RóbertKéri Róbert
szerkezet-építőmérnök, statikus gyakornok

2016-ban végeztem a Széchenyi István Egyetemen, mint szerkezet szakirányos építőmérnök. Szakdolgozatom témája egy meglévő ipari épület funkcióváltás miatt szükségessé vált szerkezet megerősítéséről szólt. Az egyetem befejezése előtt megfordultam a kivitelezés területén, majd egy statikus irodában kezdtem el dolgozni, ahol főként monolit vasbeton és acélszerkezetű épületek tervezésében vettem részt, valamint fa és üvegszerkezetek tervezésével is foglalkoztam.

Jelenleg statikus szakvélemények készítésével és kiviteli tervek készítésével foglalkozom.

Tel.: +36 30 783 18 99
E-mail: keri.robert [kukac] statikum [pont] hu

Kovács PéterKovács Péter
szerkezet-építőmérnök, statikus gyakornok

2015-ben végeztem a győri Széchenyi István Egyetem Építőmérnöki karán, mint szerkezet- építőmérnök. A Schulek Frigyes Kéttannyelvű Műszaki Szakközépiskola elvégzése után számos családi és társasház tervezésében közreműködtem építész és épületgépész mérnökök mellett. Családi házak, társasházak építési, bontási, kiviteli terveinek rajzi és szöveges munkarészeinek elkészítése és látványtervek készítése tartozott a feladataim közé. 2011-ben csatlakoztam egy 100%-ban ausztriai piacra dolgozó fémszerkezet gyártó cég csapatához, ahol számtalan acél, rozsdamentes acél és üvegszerkezet tervezését bonyolítottam le, így tapasztalatot szerezve a különböző anyagok tulajdonságaival kapcsolatban. 2014 közepétől Európa vezető signware vállalatánál dolgoztam csoportvezető konstrukciós tervező pozícióban, ahol komplex szerkezetek tervezése és a tervezési- gyártási folyamatok fejlesztése, automatizálása tartozott fő feladataim közé. 2017 elején egy kétéves szerződés keretében tervezési csoportvezető pozícióban álltam munkába, ahol acélszerkezetek tervezése, gyártási, beépítési dokumentációjának elkészítése mellett kollégáim feladatainak felügyelete tartozott a munkámhoz.

A Statikum csapatához 2019 elején csatlakoztam, ahol szakmai tudásom legjavával igyekszem rendelkezésre állni ügyfeleink számára.

Tel.: +36 30 853 23 02
E-mail: kovacs.peter [kukac] statikum [pont] hu